بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری

ابداع ماسکی که ۹۰ درصد ویروس کرونا را از بین می‌برد

محقق انگلیسی موفق به ابداع ماسک جراحی پنج لایه‌ای شده که دارای لایه‌ای از نانو ذرات مس است و تا ۹۰ درصد ذرات ویروس کرونا را از بین می‌برد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 13
کد خبر: ۶۶۶۶۱

ابداع ماسکی که ۹۰ درصد ویروس کرونا را از بین می‌بردبه گزارش راهبرد معاصر؛ پزشکان انگلیسی تا پایان سال جاری میلادی از این ماسک های ویژه که ۹۰ درصد ویروس کرونا را در کمتر از یک ساعت از بین می برند، استفاده خواهند کرد.

 

ماسک های صورت برای متوقف کردن گسترش ویروس کرونا و سایر عوامل بیماری زا از یک نفر به افراد دیگر استفاده می شوند. این ماسک ها جلوی گسترش ذرات عفونی بزاق را می گیرند. ماسک های استاندارد سه لایه جراحی نیز برای این منظور موثر هستند اما اگر به طور صحیح ضدعفونی یا دور انداخته نشود، ویروس برروی سطح آن باقی می ماند.

 

اکنون دکتر «گرت کیو» محقق دانشگاه «ناتینگهام ترنت» در انگلیس موفق به طراحی ماسکی شده که تا ۹۰ درصد ذرات ویروس کرونا را از بین می برد؛ شرکت وی به نام Pharm۲Farm که یک شرکت دانشگاهی است اکنون در حال ساخت این ماسک ها است.

 

این ماسک دارای یک لایه نانوذرات مس است که میان دو لایه فیلتر و دو لایه ضد آب قرار می گیرد. لایه مسی ضدویروس این ماسک ویروس هایی را که توسط لایه های فیلتر مسدود می شوند، از بین می برد.

 

کیو که خود یک کارشناس فناوری نانو است می گوید: نمونه های اولیه این ماسک اواخر ماه جاری میلادی تولید خواهند شد و ماه دسامبر به بازار عرضه می شوند. این ماسک علاوه بر اینکه دارای گواهینامه Type IIR - استاندارد طلایی برای ماسک ها که اطمینان می دهد ۹۹.۹۸ درصد ذرات را فیلتر می کند- است می تواند ۹۰ درصد ویروس کرونا را در کمتر از یک ساعت از بین ببرد.

 

خبرآنلاین 

ارسال نظر